Aktualnie gram w: Runaway: A Road Adventure Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Paź 2015 Posty: 396
Wysłany: 2016-12-25, 08:55
Trochę szkoda, że Ci nie podeszła, bo bardzo lubię Syberie, ale moja sympatia może wynikać z klimatu. Najbardziej podobało mi się Baroquestadt i klasztor w drugiej części. :3 Te lokacje są śliczne.
Męczyło mnie to ganianie tam i z powrotem. Najbardziej właśnie w Barrockstadt. Już trochę lepiej było w dwóch ostatnich lokacjach, mniejsze odległości, więcej zagadek.
Dobrze, że nie gracie masowo w HO od Artifexu, jak moja dziewczyna, tam jest parę lokacji na krzyż i wracanie po sto razy w to samo miejsce - więcej szczegółów na moim steamie. Dla mnie był to koszmar, jak w paru grach śledziłem jej poczynania... Niestety firma ma więcej wydanych kiszek niż wartościowych pozycji, ale wyjątki się zdarzają jak Nightmaresy i Enigmatisy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum