Skończyłam - piękna, krótka jak na Daedalica, nie chcę pisać, z jakimi uczuciami mnie pozostawiła, żeby za wiele nie zdradzić, obstawiam kolejną część, sądząc po zakończeniu i krótkości gry.
Widząc recenzję w CD Action byłem dość zaskoczony - mi tam gra się bardzo podobała ;) Mimo, że krótka. Mam nadzieję, że będzie kontynuacja - skoro już zrobili silnik 3D dla gry, niech go wykorzystują ;)
-------------------- Lubię przygodówki ;) Tutaj moje poradniki do gier!
Aktualnie gram w: Filary Ziemi Pomogła: 9 razy Wiek: 50 Dołączyła: 26 Maj 2010 Posty: 3102 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2016-12-18, 11:27
pawello napisał/a:
Widząc recenzję w CD Action byłem dość zaskoczony - mi tam gra się bardzo podobała ;) Mimo, że krótka. Mam nadzieję, że będzie kontynuacja - skoro już zrobili silnik 3D dla gry, niech go wykorzystują ;)
Witaj pawello Mnie też gra się bardzo, bardzo podobała, zupełnie inna niż jej poprzedniczka, inna graficznie, inna pod względem interfejsu, zdecydowanie łatwiejsza, ale sposób pokazania miłości między rodzeństwem oraz postać Renie i Spota cudowne.
Co do kontynuacji, to myślę że takowa nastąpi, Deadalic otworzył sobie ku temu furtkę. Co do recenzji, to moja też była zdecydowanie przychylna, bo to piękna gra
Szkoda trochę fabuły gry, bo była bardzo wybrakowana, a miała ogromny potencjał. Zbyt wszystko to przeszło obok - choć było to oczywiście piękne. Zobaczymy, co wycudują w przyszłości :)
-------------------- Lubię przygodówki ;) Tutaj moje poradniki do gier!
Aktualnie gram w: Filary Ziemi Pomogła: 9 razy Wiek: 50 Dołączyła: 26 Maj 2010 Posty: 3102 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2016-12-18, 13:37
pawello napisał/a:
Szkoda trochę fabuły gry, bo była bardzo wybrakowana, a miała ogromny potencjał. Zbyt wszystko to przeszło obok - choć było to oczywiście piękne. Zobaczymy, co wycudują w przyszłości :)
Tak, troszkę brakło rozwinięcia fabuły, szczególnie motywu wojny w Silence, troszkę brakowało mi rozwinięcia historii Kyry, bo ewidentnie jakaś była. Nie mniej jednak gra urocza, a jakie cudne miny robił Noah/Sadwick, choćby taką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum