Aktualnie gram w: Filary Ziemi Pomogła: 9 razy Wiek: 50 Dołączyła: 26 Maj 2010 Posty: 3102 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2014-12-10, 08:51 Microids i Pendulo Studios tworzą kolejną część Yesterday
Studio Microïds poinformowało o rozpoczęciu współpracy w tworzeniu gier z Pendulo Studios, twórcy takich gier jak serii Runaway, The Next Big Thing i Yesterday http://przygodowki.net/fo...hp?p=5224#5224. Co z tego wyniknie? Przekonamy się niebawem.
Aktualnie gram w: Filary Ziemi Pomogła: 9 razy Wiek: 50 Dołączyła: 26 Maj 2010 Posty: 3102 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2015-05-20, 16:54
Jak donosi Microids na swoim fanpagu już niedługo poznamy więcej informacji na temat wspólnego projektu Microids i Pendulo Studios klik. Czekamy zatem z niecierpliwością
Wysłany: 2015-05-22, 10:10
Na fanpagu Pendulo Studios pojawiła się ciekawa informacja i zrzut ekranu, przedstawiający nowy projekt tego studia, który ma się pojawić w sprzedaży w 2016 roku. Coś Wam to przypomina klik
Wysłany: 2015-05-25, 09:25
Wiemy już, że nowym, wspólnym dziełem Microids i Pendulo Studios będzie Yesterday Origins, sequel thrillera wydanego przez Pendulo w roku 2012. Śledzić w nim będziemy dalsze losy John'a Yesterday'a, ale przeniesiemy się także w czasy hiszpańskiej inkwizycji. W grze po raz pierwszy zastosowano technikę 3D, choć nie zrezygnowano z klasycznego, rysunkowego klimatu. Projekt pojawi się w sprzedaży w przyszłym roku
Wysłany: 2015-07-28, 17:08
Pojawiły się pierwsze zrzuty z ekranu z drugiej części Yesterday. Gra rozgrywać się ma jednocześnie w dwóch okresach, w średniowieczu i w teraźniejszości, a John poznać ma sekret swojej nieśmiertelności Klik
Wysłany: 2015-12-06, 23:03
Mnie w sumie nie przeszkadza. Gorzej denerwują mnie i przerażają wszelakie zręcznościówki, czasówki i inne zarazy tego typu. Strasznie mnie stresują, a wtedy staje się bardzo niezdarna
Wysłany: 2016-05-30, 10:56
kassiopestka napisał/a:
No i to jest boska wiadomość.
Też tak uważam Martwią mnie jedynie ceny zapowiadanych przygodówek. Patrząc na to ile kosztować będzie trzecia Syberia, trzeba się spodziewać, że kontynuacja Yesterday też tania nie będzie
Ciekawe. Właśnie zabieram się za Yesterday. Obie firmy mają swoje zasługi w tym gatunku więc współpraca może wyjść owocna. Microids widać nie próżnuje - Syberia 3, następnie Yesterday Origins. Może czymś jeszcze nas zaskoczą? Szkoda, że Still Life 2 tak cienko wyszedł wcześniej bo jedynka zasługiwała na konkretny sequel.
-------------------- Jeśli wiesz, że nic nie wiesz to jednak coś wiesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum