Amnesia: Mroczny Obłęd
Autor Wiadomość
 Koniarek 
Administrator


Informacje
Pomógł: 8 razy
Wiek: 31
Dołączył: 14 Lip 2008
Posty: 1573
Skąd: RSA / KR / CWA / CG
Wysłany: 2013-05-11, 11:17   Amnesia: Mroczny Obłęd

Czekam na opinie odnośnie tej gry. Zabieram się powolutku do zaczęcia mrocznej przygody a la Penumbra. Mam nadzieję, że tytuł będzie równie mocny co seria Penumbra - wykluczając oczywiście dodatek requiem.
 
 
 agusia16 
Administrator


Informacje
Aktualnie gram w: Filary Ziemi
Pomogła: 9 razy
Wiek: 49
Dołączyła: 26 Maj 2010
Posty: 3100
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2013-05-11, 16:26   

Ostatnio nabyłam sobie wersję gazetową tej gry i być może skuszę się ponownie na grę, bo przyznam się nie wytrwałam. Dolazłam do jakiejś piwnicy i to był koniec mojego grania. Wyjatkowo mocno na mnie ta gra działa, klimat powalający. Dla mnie jedna ze straszniejszych gier. Dla bardziej wytrzymałych, polecam gierkę wieczorkiem na słuchawkach :lol: Ja muszę się zmobilizować i jeszcze raz spróbować powalczyć z moim lękiem. W moim przypadku nocne granie odpada :-P
--------------------
Tu mnie znajdziesz :) http://lubiegrac.pl/ http://przygodowki.net/ http://przygodozona.blog.pl/
 
 
 Koniarek 
Administrator


Informacje
Pomógł: 8 razy
Wiek: 31
Dołączył: 14 Lip 2008
Posty: 1573
Skąd: RSA / KR / CWA / CG
Wysłany: 2013-05-11, 19:14   

No ja strachliwy nie jestem :-D , ale problemy natury technicznej odmawiają mi skutecznie gry na laptopie, może to i lepiej, bo na stacjonarnym mam zestaw 5:1. Co jak co, ale on zawsze uruchamiał gry, które "nowszy i lepszy" sprzęt nie odpalał :-)
--------------------
http://www.backloggery.com/Koniarek
http://lubimyczytac.pl/profil/199369/koniarek
http://www.last.fm/pl/user/Koniarek
 
 
 agusia16 
Administrator


Informacje
Aktualnie gram w: Filary Ziemi
Pomogła: 9 razy
Wiek: 49
Dołączyła: 26 Maj 2010
Posty: 3100
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2013-05-11, 19:44   

Koniarek napisał/a:
No ja strachliwy nie jestem :-D , ale problemy natury technicznej odmawiają mi skutecznie gry na laptopie, może to i lepiej, bo na stacjonarnym mam zestaw 5:1. Co jak co, ale on zawsze uruchamiał gry, które "nowszy i lepszy" sprzęt nie odpalał :-)


Liczę, że tą uruchomi i poczytam twoją reckę dotyczącą tej strasznej gry ;-)
 
 
 Koniarek 
Administrator


Informacje
Pomógł: 8 razy
Wiek: 31
Dołączył: 14 Lip 2008
Posty: 1573
Skąd: RSA / KR / CWA / CG
Wysłany: 2013-05-11, 19:54   

Oto mój błąd: ""FATAL ERROR: Renderer #0 could not be initialized! make sure your graphic card drivers are up to date check log file for more information."

Zaktualizowałem sterowniki i nic;/
 
 
 Dzior 


Informacje
Pomógł: 2 razy
Wiek: 26
Dołączył: 02 Wrz 2012
Posty: 114
Wysłany: 2013-05-11, 21:38   

Coś z kartą graficzną nie tak, jaką masz? Mi Amnesia działała na Nvidia 9500GT i również na N.. GTS450.
--------------------
 
 
 Koniarek 
Administrator


Informacje
Pomógł: 8 razy
Wiek: 31
Dołączył: 14 Lip 2008
Posty: 1573
Skąd: RSA / KR / CWA / CG
Wysłany: 2013-05-11, 23:39   

Na laptopie nic wielkiego, zintegrowaną z plytą Intelowską Graphic Accelelator Media HD, czytałem na forum producenta gry, że ciężko uruchomić grę na zintegrowanych kartach graficznych :-/
 
 
 agusia16 
Administrator


Informacje
Aktualnie gram w: Filary Ziemi
Pomogła: 9 razy
Wiek: 49
Dołączyła: 26 Maj 2010
Posty: 3100
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2015-09-15, 22:57   

Jeśli macie ochotę na darmową przygodówkę horror, to zajrzyjcie na Steam, gdzie dziś "Amnesia: The Dark Descent" za darmo klik
 
 
 Koniarek 
Administrator


Informacje
Pomógł: 8 razy
Wiek: 31
Dołączył: 14 Lip 2008
Posty: 1573
Skąd: RSA / KR / CWA / CG
Wysłany: 2015-09-16, 08:08   

Ja bym zakupił w wersji pudełkowej ;-)
--------------------
http://www.backloggery.com/Koniarek
http://lubimyczytac.pl/profil/199369/koniarek
http://www.last.fm/pl/user/Koniarek
 
 
 agusia16 
Administrator


Informacje
Aktualnie gram w: Filary Ziemi
Pomogła: 9 razy
Wiek: 49
Dołączyła: 26 Maj 2010
Posty: 3100
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2015-09-16, 08:18   

Koniarek napisał/a:
Ja bym zakupił w wersji pudełkowej ;-)


Ja mam wersję z CD - Action, ale dalej przez nią nie przebrnęłam. Dobijają mnie elementy zręcznościowe :-|
 
 
 Koniarek 
Administrator


Informacje
Pomógł: 8 razy
Wiek: 31
Dołączył: 14 Lip 2008
Posty: 1573
Skąd: RSA / KR / CWA / CG
Wysłany: 2015-09-27, 15:58   

Ja nie uznaje wersji gier z gazet :-)
--------------------
http://www.backloggery.com/Koniarek
http://lubimyczytac.pl/profil/199369/koniarek
http://www.last.fm/pl/user/Koniarek
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu  
Zasady Postowania Opcje
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

 
Jumpbox
Skocz do:  


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Theme Abreo_LoteQ Created by Phantom © 2008-2009


Wszystkie czasy w strefie UTC + 1